top of page

O poveste parfumată

Beauty of Flowers - O poveste despre flori, oameni și momente speciale.

Beauty of Flowers este o afacere născută din pasiune pentru flori și dragostea pentru frumos. Suntem magazinul online care oferă clienților o gamă variată de aranjamente florale naturale, flori de mătase, flori de săpun, bumbac și plante uscate stabilizate pentru orice eveniment, nuntă, botez, aniversări și altele personalizate după tematica evenimentului.

         Toate produsele sunt realizate manual cu materiale de bună calitate, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji, darul tău pentru cei dragi se păstrează peste ani.

         După cum probabil știți florile și plantele stabilizate pot fi, în afara unui decor îmbietor, și un real ajutor pentru locuință. Lichenii si decorațiunile din licheni au multiple beneficii: sunt un bun indicator al umidității din atmosferă, reduc mucegaiul si umiditatea excesivă, curăță si purifică aerul, reduc zgomotul, oferă o energie pozitivă, antidepresivă,sunt antistatici (nu se asează praful pe ei), sunt ignifugi, sunt hipoalergenici.

Dacă se respectă condițiile minime de păstrare, și anume: să fie o umiditate în cameră de minim 40%, să nu fie păstrați lângă o sursă de caldură (șemineu, calorifer), să nu fie ținuți în lumina directă a soarelui, lichenii decorativi stabilizați trăiesc 10-15 ani fără nicio problemă. Din moment ce nu au nevoie de apă sau lumină naturală, nu există factori care să-i deterioreze.

         Așadar, bine v-am găsit și cui putem să-i facem ziua mai frumoasă!?

bottom of page